Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Print this post

ΚΡΥΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ 3D ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σήμερα θα σας δείξω ένα μυστικό των windows και πως μπορούμε να έχουμε μια 3D (τρισδιάστατη) επιφάνεια εργασίας όπως τα Vista (αυτό απευθύνεται σε χρήστες που δεν έχουν Vista).
Το ξέρετε ότι τα windows έχουνε κρυμμένη μουσική; Τι εννοώ; Πάτε έναρξη (start), εκτέλεση (run) και μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης κάντε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) την παρακάτω διαδρομή:

c:/windows/system32/oobe/images/title.wma

Πατήστε enter και θα δείτε... ή μάλλον θα ακούσετε.
Σίγουρα πολλοί που έχουν windows XP στο pc τους ζηλεύουν την τρισδιάστατη επιφάνεια εργασίας των Vista. Υπάρχει τρόπος (και μάλιστα ανέξοδος) να κάνετε και εσείς που έχετε windows XP την επιφάνεια εργασίας σας τρισδιάστατη. Πάτε στη μπάρα διευθύνσεων του browser και μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://davc73.free.fr/madotate. Θα βρεθείτε μπροστά από το παρακάτω screenshot:
Όπως βλέπετε υπάρχει ένα αρχείο .zip. Κάνετε κλικ και το εγκαθιστάτε όπως κάθε άλλο πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε το αποτέλεσμα θα είναι σαν το παρακάτω screenshot:

Με το ποντίκι μπορείτε να σείρετε τα παράθυρα, να τα πλαγιάσετε, να τα μικρύνετε ή να τα μεγαλώσετε. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Καλή επιτυχία!!!

13 σχόλια:

  1. Για την 3D επιφάνεια:Κι αν δεν μου αρέσει ή δεν με βολεύει, κάνω απεγκατάσταση το πρόγραμμα;
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ΓΙΑΝΝΗΣΒΕΡ Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Κ΄νεις απεγκατάσταση από τον πίνακα ελέγχου όπως κάθε άλλο πρόγραμμα. Η διαδικασία είναι γνωστή και απλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ΄σαι καλά!Δεύτερη φορά που με βοηθάς!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΓΙΑΝΝΗΣΒΕΡ Δε χρειάζεται να τις μετράς. Ότι χρειαστείς αν μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MITSO POIO APO TA TESERA EINAI TO ZIP ;OTAN PAO EDO http://davc73.free.fr/madotate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @MOLEMOU Το δεύτερο. Το λέει κιόλας. .zip

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO LEEI ALA NA MH KANO KAMIA BLAKEIA KAI PSAXNOME META ;KAI ANTA NA SE PETIXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @molemou Δε χάνομαι ρε Νικόλα. Απλά δε θα ξενυχτάω γιατί από αύριο πιάνω δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα με 3D επιφάνεια εργασίας. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες ιδέες που γράφετε. Να ρωτήσω όμως κάτι άσχετο....... κάποτε είχα το run στο start αλλά μετά κάπου εξαφανίστηκε το run...μήπως ξέρετε από που αλλού μπορώ να το βρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ver@ Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για το run (εκτέλεση) πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, από εκεί κλικ στο εμφάνιση και θέματα, επιλέγεις Γραμμή εργασιών και μενού έναρξη. Θα ανοίξει ένα παράθυρο και πάνω έχει δύο επιλογές: γραμμή εργασιών και μενού "Έναρξη". Επιλέγεις το δεύτερο και από εκεί κάνεις κλικ προσαρμογή. Ανοίγει άλλο παράθυρο και επιλέγεις: για προχωρημένους. θα δεις ότι έχει ένα πλαίσιο με μια μπάρα κύλισης. Πρέπει να βάλεις τικ στις επιλογές: Αναζήτηση και εκτέλεση εντολής. Πατάς OK και τέλος. Κάνε επανακίνηση το pc σου και αυτό ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ hacaday Ευχαριστώ για την βοήθεια….αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι….το βρήκα αλλά ήταν είδη εξελεγμένη η επιλογή run….την αποεπέλεξα και την επέλεξα ξανά…αλλά δεν άλλαξε τίποτα…πάλι δεν το δείχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη, ήταν δικό μου λάθος τελικά εμφανίζεται το ran στο start menu. Απλώς συνήθισα να το βλέπω στα κάτω αριστερά ενώ τώρα είναι στο κάτω δεξιά. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ver@ Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top