Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

BACK UP ΓΙΑ BLOGS ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Καλησπέρα. Σήμερα έχω να προτείνω ένα προγραμματάκι πολύ χρήσιμο για όλους τους bloggers και μερικά χρήσιμα web sites.
   Ξεκινάω με το πρόγραμμα που προανέφερα. Είναι το Blogger Backup Utility, είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Είναι πολύ εύκολο, πολύ ελαφρύ και πολύ γρήγορο. Μπορείτε να πάρετε back up ως και τα σχόλια που άφησαν οι αναγνώστες σας. Σίγουρα είναι χρήσιμο και καλό θα ήταν να το έχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή του ο κάθε blogger.
   Μια πρόταση επίσης είναι και το faxZERO. Το συγκεκριμένο web site σας επιτρέπει να στέλνετε δωρεάν fax.
   Άλλη πρόταση είναι το qipit. Χάρη σε αυτό το web site μπορείτε να ανεβάσετε ή να στείλετε με email στην υπηρεσία διάφορες σημειώσεις και έγγραφα φωτογραφίζοντας τα με το κινητό σας με σκοπό την αποθήκευση τους ή την αποστολή τους με email ή fax. Μπορείτε να βάλετε tags για καλύτερη αρχειοθέτηση αυτών και από το jpeg format τα μετατρέπει σε pdf.
   Η τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από την Ελλάδα και είναι το Connection. Η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι καινούρια εφόσον υπάρχει από το 2007. Πριν από μερικούς μήνες όμως ανανεώθηκε ριζικά και μπορούμε να πούμε ότι blogοφέρνει. Η θεματολογία του επικεντρώνεται στα Μ.Μ.Ε., στο internet, στις τεχνολογίες και στην πληροφορική γενικότερα, αλλά όταν το απαιτούνε οι περιστάσεις δεν απορίπτει και την επικαιρότητα. Μεγάλο ατού είναι η δυνατότητα που δίνει στους αναγνώστες να αφήσουν τα σχόλια τους.
back to top