Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ EMAIL

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Για να είναι ένα web site ή ένα blog όσο το δυνατόν λειτουργικότερο για τους επισκέπτες πρέπει να διευκολύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο τους τελευταίους. Μην ξεχνάτε ότι οι δυσαρεστημένοι επισκέπτες δύσκολα επιστρέφουν.
Πολλές φορές κάποιοι θέλουν να στείλουν email για απορίες και διευκρινήσεις αν ο χώρος που επισκέπτονται είναι εμπορικός ή αν είναι ένα θεματικό blog. Μπορείτε να έχετε ένα χώρο όπου θα υπάρχει μια φόρμα για να σας στέλνουν emails αντί να μπαίνουν στο λογαριασμό τους. Τι κερδίζει ο επισκέπτης από αυτό; Χρόνο.
Υπάρχει ένα καταπληκτικό web site το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ότι θέλετε. Ο λόγος γίνεται για το EmailMeForm.com. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Μέσω ενός wizzard μπορείτε να σχεδιάσετε όπως θέλετε και πολύ γρήγορα μια φόρμα αποστολής email. Τα θετικά αυτού του site δε σταματάνε εδώ. Μας δίνει τη δυνατότητα αν δε θέλουμε να τοποθετήσουμε τη φόρμα στο blog ή στο web site που έχουμε, να μπορούμε να έχουμε δωρεάν φιλοξενία στους servers της εν λόγω εταιρίας. Επίσης μας δίνει και έναν κώδικα HTML αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα link στο οποίο κάνοντας κλικ μεταφερόμαστε στη φόρμα υποβολής email ή να πάρουμε το κώδικα για να προσθέσουμε τη φόρμα στο ιστολόγιο μας ως widget.
Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε. Καλή επιτυχία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην ανάρτηση της 25/5 (ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ) έγινε ένα σημαντικό update.
back to top