Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

TWITTER, FACEBOOK, YOUTUBE

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε σε πολύ λίγο χρόνο να αυξήσουμε τους followers στο Twitter, τα likes μιας σελίδας μας στο facebook και περισσότερα views στα videos που έχουμε ανεβάσει στο You Tube. Όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική συνδρομή. Εντελώς δωρεάν.
Πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να επισκευτούμε το Twiends. Εκεί ή θα δημιουργήσουμε ένα λογαριασμό ή θα εισέλθουμε με το λογαριασμό που έχουμε στο Twitter. Μετά πηγαίνουμε στα settings για να κάνουμε τις ρυθμίσεις μας. Στα αριστερά έχουμε πέντε καρτέλες: General, Twitter, Facebook, YouTube και Advanced.
Στην πρώτη (General) δηλώνετε κάποια γενικά στοιχεία (όχι απαραίτητα αληθή) όπως email, ημερομηνία γέννησης, ονοματεπώνυμο κλπ. Στις δύο επόμενες (Twitter και Facebook) δηλώνετε τους λογαριασμούς σας που έχετε στα αντίστοιχα κοινωνικά δύκτια. Στην καρτέλα Facebook δηλώνετε και τη σελίδα του προφίλ σας και τη σελίδα που έχετε δημιουργήσει. Όσον αφορά την καρτέλα YouTube, εκεί δε δηλώνετε το κανάλι σας, αλλά τα urls των videos που ανεβάσατε. Η καρτέλα Advanced υπάρχει σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το password ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
Στο πάνω μέρος υπάρχουν τέσσερις καρτέλες: Twitter, Facebook, YouTube και Seeds. Κάντε κλικ στην πρώτη καρτέλα (Twitter). Για να αποκτήσετε followers πρέπει να έχετε seeds. Στην πάνω δεξιά πλευρά έχει ένα πλαίσιο που αριθμεί τα seeds που έχετε. Για να αποκτήσετε seeds υπάρχουν δύο τρόποι: 1) Να αγοράσετε κάνοντας κλικ στην καρτέλα seeds ή 2) Να ξεκινήσετε να κάνετε follow στους χρήστες που εμφανίζονται στο υπόλοιπο μέρος της σελίδας κάνοντας απλά κλικ πάνω στα banners. Με τον δεύτερο τρόπο θα αποκτήσετε δωρεάν seeds. Καλό είναι να κάνετε κλικ πάνω στα banners των χρηστών που αναγράφουν το μεγαλύτερο αριθμό seeds.
Οι υποψήφιοι followers είναι χωρισμένοι στα δεξιά σε αυτούς που έχετε κοινά ενδιαφέροντα (αυτά τα δηλώνετε την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το λογαριασμό σας αλλά μπορείτε όποτεδήποτε θέλετε να τα αλλάξετε) και στα αριστερά οι υπόλοιποι. Όσο πιο πολλούς κάνετε follow τόσο περισσότερα seeds αποκτάτε και σε λίγο θα αρχίσετε να αποκτάτε μαζικά followers. Εγώ που το έκανα και μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο βρέθηκα να έχω από 72 followers, που απέκτησα για το hackaday 's web radio μέσα σε τρεις μήνες, σχεδόν 500 παραπάνω ενώ στη σελίδα του παραπάνω ραδιοφώνου από 3 likes έγιναν 90. Αν το κυνηγήσετε σίγουρα θα βρεθείτε ευχάριστα έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.
Με τον ίδιο τρόπο πρίπου δουλεύουν και οι καρτέλες για το Facebook και το YouTube.
Κάθε φορά που κάποιος σας κάνει follow τα seeds που έχετε κατεβαίνουν μέχρι να μηδενιστούνε, οπότε καλό είναι να συνεχίσετε να κάνετε follow. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα κοινωνικά δύκτια έχουν κάποιους όρους, οπότε παν μέτρον άριστον. Για παράδειγμα το Twitter αν δεν κάνω λάθος σας επιτρέπει να κάνετε μέχρι 500 ή 700 follows την ημέρα. Μετά οποιοδήποτε άλλο follow δε θα είναι εφικτό όσο και αν προσπαθήσετε αν δεν έρθει η επόμενη μέρα.
Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε καλό είναι να διαβάσετε στο κάτω μέρος του site τα Rules, help, ethics, terms of use, privace policy και το Faq. Δυστυχώς η ελληνική γλώσσα δεν υποστηρίζεται, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα μπορέσετε να κάνετε τη δουλειά σας.
Όσοι έχετε πονηρούς σκοπούς και θέλετε να σπαμάρετε δε σας το συνιστώ. Η υπηρεσία θα σας απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας σε χρόνο dt.
Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να βρήκατε την παραπάνω ανάρτηση ενδιαφέρουσα.
back to top