Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Μετά από μια απουσία σχεδόν δυόμισι εβδομάδων λόγω διακοπών και επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαστε και πάλι εδώ με προτάσεις, συμβουλές και διάφορα κόλπα για τους υπολογιστές, τα blogs και το internet γενικότερα. Σήμερα θα σας προτείνω σελίδες και προγράμματα δωρεάν που μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.
Για αρχή σας προτείνω κάποιες τοποθεσίες στο διαδύκτιο για online αποθήκευση των αρχείων σας. Carbonite Online PCBackup, HP Upline, iDrive, MozyHome Online Backup, SOS Online Backup (βρίσκεται σε beta έκδοση). Οι παραπάνω τοποθεσίες προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους αλλά με ένα μικρό αντίτιμο θα έχετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.
Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες και να βγάλουν χρήματα μέσω internet μπορούνε να το κάνουν με το Zazzle. Η εγγραφή στο site είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Με το που γίνεστε μέλος μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προϊόντα (μπλουζάκια, μπρελόκ, κούπες για καφέ, παπούτσια, καπέλα, skateboards κ.α.) και πουλήστε τα. Στην ουσία πουλάτε το design, οπότε πρέπει να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Την προμήθεια σας την καθορίζετε εσείς οι ίδιοι και το Zazzle δέχεται μεγάλη παραμετροποίηση. Τι περιμένετε λοιπόν; Η ώρα για e-επιχειρείν έφτασε. Βοηθιτικά links για το Zazzle είναι τα παρακάτω: για προώθηση των προϊόντων κάντε κλικ εδώ, για βοήθεια κάντε κλικ στο Zazzle Help Center, για μαζικό ανέβασμα εικόνωνχρησιμοπειήστε τον ZazzleUploader τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε κάνοντας κλικ εδώ,για διάφορες πληροφορίες μπείτε στο forum και τέλος δείτε τις δέκα top συμβουλές για το πως θα βγάλετε κέρδος από τα προϊόντα σας στο Zazzle.
Άλλη πρόταση μας αφορά τα multimedia αρχεία και τη μετατροπή τους σε άλλα format. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το Format Factory. το Format Factory είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει αρχεία εικόνας, video και ήχου από ένα format σε κάποιο άλλο. Τα format που υποστηρίζει για ήχο είναι: MP3,WMA,AMR,OGG,AAC,WAV, για video: MP4, 3GP, MPG, AVI, WMV, FLV, SWF και για εικόνες: JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF, TGA. Επίσης μπορεί να μετατρέψει video σε μορφή αποδεκτή από τα κινητά και iPhone. Υποστηρίζει ελληνικά και μπορείτε να κάνετε rip από Cd και DVD. Αν το εξερευνήσετε θα βρείτε περισσότερες δυνατότητες του προγράμματος.
Πολύ σύντομα θα αναρτηθούνε και άλλα posts με περισσότερες προτάσεις.
back to top