Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

9 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ TIPS & TRICKS

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα δεν έχουμε κάποιο tutorial αλλά θα σας προτείνω κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες κατά τη γνώμη μου είναι αξιόλογες και αν τις χρησιμοποιήσετε θα λύσετε πολλές απορίες και προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας.
   Το FREEPCTECH έχει διάφορες συμβουλές και κόλπα αποκλειστικά για τους χρήστες των Windows XP. Αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και τώρα που βγήκαν στην αγορά τα Windows 7 οι χρήστες των XP αποτελούνε την πλειοψηφία, συμπεραίνουμε ότι το παραπάνω website έιναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Έχει καρτέλα downloads και forums.
   To HELPWITHPCS είναι κάτι αντίστοιχο με την πρώτη πρόταση της σημερινής ανάρτησης αλλά έχει και λύσεις για τους ταλαιπωρημένους των Windows Vista. Εδώ θα βρείτε επίσης οδηγούς αγορών, forums, Pc Game Cheats και πολλά άλλα.
   Επόμενη πρόταση είναι το HACK2007. Εδώ θα βρείτε διάφορα κόλπα και συμβουλές για υπολογιστές, κινητά, για τα videos που ανεβάζετε στο YouTube, εντολές DOS, κόλπα για το διαδύκτιο, θα μάθετε να πειράζετε το μητρώο (registry) και διάφορες άλλες χακεριές.
   Το PCTRICKS ειδικεύεται σε tips και tricks για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Η πλήγηση του είναι παιχνιδάκι και θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα.
   To THECOMPUTERTRICKS είναι αρκετά εύχρηστο και η θεματολογία του επεκτείνεται και σε σουίτες όπως το Office, σε προϊόντα της Adobe (Photoshop, Flash, Acrobat κλπ.). Εξερευνήστε το, αξίζει.
   Το COMPUTER TIPS περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω αλλά το συν του είναι οι συμβουλές και τα κόλπα που έχει για συνδέσεις internet ενσύρματες και ασύρματες.
   Το PC GAMING TIPS AND TRICKS: AN EXTENSIVE GUIDE είναι, όπως προδίδει και το όνομα του, μία εξειδικευμένη σελίδα πάνω στο gaming. Η αλήθεια είναι ότι η θεματολογία του περιορίζεται σε λίγους τίτλους παιχνιδιών αλλά πάνω σε αυτούς κάνει καλή δουλειά.
   Το PCGEEGDOM έχει μεγάλη θεματολογία αλλά το ατού της είναι ότι αχολείται και με τα Linux. Έτσι οι φίλοι του εναλλακτικού λογισμικού ανοιχτού κώδικα μπορούνε να βρούνε και αυτοί απαντήσεις σε διάφορες απορίες τους.
   Τελευταία πρόταση για σήμερα είναι η συγκεκριμένη σελίδα της CNET AUSTRALIA. Και μόνο που διαβάζουμε cnet καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά.
  
back to top