Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

FREE DOWNLOADS ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Γεια σας φίλες και φίλοι. Ύστερα από μια περιπέτεια με τη σύνδεση στο internet (λεπτομέρειες εδώ) είμαστε και πάλι εδώ. Σήμερα θα δούμε μια πρόταση που αφορά τα κινητά τηλέφωνα.
Ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που δεν έχουν κινητό τηλέφωνο. Ακόμα και μικρά παιδιά πριν πάνε στο δημοτικό ξέρουν ήδη να χειρίζονται ένα κινητό τηλέφωνο. Η χώρα μας σε αντίθεση με τους υπολογιστές (αν και εκεί υπάρχει ανοδική τάση) είναι από τις πρώτες (αν όχι η πρώτη) στην Ευρώπη που είναι τόσο εξοικειωμένη με τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Σε αυτό το post έχω να σας προτείνω το mobile9. Είναι ένα καταπληκτικό website όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τη συσκευή σας. Ringtones, εφαρμογές, παιχνίδια, wallpapers, όλα δωρεάν.
Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη σελίδα γιατί ότι και να δοκίμασα δούλεψε μια χαρά και η συγκεκριμένη σελίδα δεν απευθύνεται μόνο σε κατόχους smartphones αλλά έχει άφθονο υλικό και για τις απλές συσκευές. Όσο για ιούς μη φοβάστε. Δεν υπάρχουν. Το πολύ - πολύ να ανοίξει ένα διαφημιστικό pop up παράθυρο.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε τη μάρκα του κινητού σας, το μοντέλο και να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει και ψαχτήρι έτσι ώστε να γλιτώσετε χρόνο πληκτρολογώντας μέσα στο πλαίσιο της αναζήτησης το όνομα της εφαρμογής που ψάχνετε.
Πιστέψτε με, η γκάμα του mobile9 είναι πολύ μεγάλη και θα βρείτε εκεί μέσα πολλά προγράμματα που διαφημίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και πωλούνται σχετικά ακριβά.
Άλλες σελίδες όπου μπρείτε να βρείτε διάφορα πράγματα δωρεάν για το κινητό σας είναι: Get jar, The Free Site, Cellular, Phoload, Clickapps, Mobile heart. Αν ψάξετε στο google θα βρείτε πολλά περισσότερα, αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι το mobile9 είναι το καλύτερο και με διαφορά.
Υ.Γ.: Αν ασχολείστε με τη μουσική και έχετε κάποιο συγκρότημα ή όχι και θέλετε να προβληθείτε μπείτε εδώ. Ίσως να σας ενδιαφέρει.
back to top