Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SOCIAL NETWORK

Σήμερα δε θα σας ζαλίσω με κώδικες και widgets. Θα σας προτείνω μια πλατφόρμα η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να στήσετε δωρεάν όχι μόνο blog αλλά ολόκληρο social network. Ο λόγος γίνεται για το NING.
Eφόσον επισκευτείτε τη σελίδα θα πρέπει να δημιουργείσετε ένα λογαριασμό (account) και μετά ξεκινάτε να χτίζετε το δικό σας social network. Τα templates είναι τρίστηλα και το NING σας δίνει πολλές δυνατότητες. Έχει forum, υποστηρίζει ομάδες που δημιουργούνται από διάφορα μέλη, μπορείτε να έχετε μέλη εφόσον κάνουν registration κ.α. Το κάθε μέλος μπορεί να ανεβάζει videos, φωτογραφίες, να παίρνει μέρος στο forum, να δημοσιεύει αναρτήσεις ή να συνομιλεί με άλλους (chat) κ.α. Για να γίνει κάποιος μέλος χρησιμοποιείται η μέθοδος της λεκτικής επαλήθευσης (έτσι αποφεύγονται τα bots και τα spam).
Έχω κάνει ένα δείγμα στα γρήγορα για να δείτε περίπου πως είναι. Κάντε κλικ εδώ. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από τo blogging και θέλει κάτι περισσότερο το NING είναι μία πάρα πολύ καλή λύση. Το καλό είναι ότι υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

back to top