Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΔΩΡΕΑΝ TWITTER LOGOS

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα δε θα έχουμε κάποιο tutorial αλλά θα σας προτείνω κάποιους διαδυκτιακούς τόπους όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν logos και κουμπιά για το Twitter.
Για Follow me on Twitter buttons κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://limeshot.com/2008/follow-me-on-twitter-badges.
Για δωρεάν Twitter graphics μπορείτε να δείτε εδώ: http://randaclay.com/freebies/free-twitter-graphics/.
Δωρεάν στατικά αλλά και animated (GIFs) Twitter buttons μπορείτε να βρείτε εδώ: http://siahdesign.com/archives/150
Μια γαλλική πρόταση για πραγματικά όμορφα και δωρεάν Twitter badges σε μεγάλη ποικιλία είναι αυτή: http://www.vincentabry.com/31-logos-et-boutons-pour-twitter-2480.
Στο http://www.twitterbuttons.com/ μπορείτε να βάλετε το Twitter ID σας και να πάρετε με αντιγραφή - επικόληση (copy - paste) τον κώδικα του δικού σας button. Με αυτόν τον τρόπο όποιος κάνει κλικ στο κουμπί θα μεταφέρεται στo λογαριασμό που έχετε στο Twitter.
Αν επισκευτείτε το: http://ustandout.com/twitter/free-twitter-badges θα βρείτε μια πληθώρα από Twitter logos.
Τέλος η σελίδα http://www.twittermysite.com/ σας επιτρέπει να κάνετε μερική μορφοποίηση για το button που θέλετε. Σας επιτρέπει να βάλετε το ID σας, το μύνημα που θέλετε να έχει καθώς και το χρώμα background του μηνύματος που βάλατε. Για το button όταν τελειώσετε θα σας δωθεί κώδικας.
Ελπίζω στις παραπάνω προτάσεις να βρείτε ενδιαφέροντα logos για να διακοσμήσετε το ιστολόγιο σας.
back to top