Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΛΛΑΠΛΑ DOWNLOADS ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Η αλήθεια είναι ότι το 2010 προβλέπεται να είναι δύσκολο και στο ελληνικό διαδύκτιο. Μια γεύση πήραμε πριν λίγες εβδομάδες εφόσον δε λειτουργούν τα: greek-fun, gamato και ellinomania. 
   Όπως όλοι υποπτευόμαστε κάτι μαγειρεύεται στην Ελλάδα σε σχέση με τα torrents. Όλοι αυτοί (Ε.Π.Ο.Ε.) που κλείνουν blogs, web sites, trackers δε λένε να καταλάβουν ότι υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Η σημερινή ανάρτηση είναι σχετική με όλα τα προαναφερθέντα.
   Το Rapid Share είναι δημοφιλές σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι χρήστες του είναι εκατομύρια. Αν πληρώσεις και έχεις premium account όλα βαίνουν καλώς και μπορείς να κατεβάσεις πολλά αρχεία ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι όμως έχουν free account και πρέπει να αρκεστούνε σε ένα αρχείο τη φορά ή τη μέρα ή πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση στο router τους για να αλλάξει η IP τους.
   Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε πολλά αρχεία από το Rapid Share όλοι μας ακόμα και με free account. Πώς; Με το RapidShare Download Accelerator. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο κάνουμε add όλα τα αρχεία που θέλουμε να κατεβάσουμε και με το πάτημα ενός κουμπιού το πρόγραμμα κατεβάζει αυτά που θέλουμε. Το RapidShare Download Accelerator μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Μπορείτε να κατεβάσετε λοιπόν ότι θέλετε. Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει το παραπάνω προγραμματάκι είναι να έχετε εγκατεστημένο το .NET Framework.
   Σε περίπτωση όμως που κατεβάσετε μια ταινία χωρίς ελληνικούς υπότιτλους μην αγχώνεστε. Υπάρχει λύση. Μπείτε στο Xsubs.tv και κατεβάστε ότι θέλετε. Για μεγαλύτερη διευκόλυνση σας το Locus Blogus θα βάλει ένα banner του Χsubs για να το βρίσκετε πιο εύκολα.
   Ίσως το 2010 να είναι λιγάκι περιπετειώδες αλλά με λίγη καλή θέληση θα βρίσκουμε λύσεις.
back to top