Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Μετά από μια μικρή παύση λίγων ημερών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων επιστρέφουμε για περισσότερες προτάσεις, κόλπα και συμβουλές. Σήμερα δε θα ασχοληθούμε με κώδικα. Έχουμε να προτείνουμε ενδιαφέρουσες σελίδες στο διαδίκτυο.
Πρώτη πρόταση είναι για όλους τους ξεχασιάρηδες. Ο λόγος γίνεται για το Remindr. Μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να κάνετε μελλοντικές υπενθυμίσεις στον εαυτό σας για διάφορα πράγματα που έχετε κανονίσει μέσω e-mail, twitter ακόμα και με sms στο κινητό σας.
Ακολουθεί το bitloot. Έχετε κατά νου μια ιδέα για κάποιο πρόγραμμα αλλά η άγνοια προγραμματισμού σας βάζει φρένο; Επισκευτείτε αυτό το site και θα το κάνουν άλλοι για εσάς.
Στο WP Clipart θα βρείτε 23000 δωρεάν cliparts. Καλό ε;
Επισκευτείτε το RadioBeta για να ακούσετε ραδιοφωνικούς σταθμούς από ολόκληρο τον κόσμο. Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη.
Χρησιμοποιείστε το Download YouTube & Google Video clips via bookmarklets για να κατεβάσετε videos από τα YouTube, Google Video, Metacafe, Myspace, Break.com, Putfile, Dailymotion, Sevenload, MyVideo.de και Clipfish.de.
Άλλο ένα κατεβαστήρι για videos από το YouTube είναι και το KickYouTube. Πολύ καλό και εύχρηστο.
Η οικολογία αφορά όλους μας και το jsutils θα μας βοηθήσει με ειδικούς μετρητές να χαμηλώσουμε τους λογαριασμούς μας καθώς και να χαμηλώσουμε τη σπατάλη ενέργειας. Πολύ ενδιαφέρον.
Για προγράμματα ασφάλειας και όχι μόνο επισκευτείτε τη Lunarsoft. Μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι αλλά θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.
Για free downloads μουσικής έχουμε να προτείνουμε το freezer. Στην αρχή ίσως να σας φανεί λίγο μπερδεμένο το site αλλά δεν είναι. Θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα για κατέβασμα.
Με το fileai μπορείτε να μοιράζετε σε άλλους μεγάλα αρχεία. Είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς μεγέθους αρχείων και γρήγορο.
Αν θέλετε να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας DVDs σε συμβατές μορφές για τα τα iPhones και τα iPods χρησιμοποιείστε το DVD43 σε συνδιασμό με το handbrake. Eίναι δωρεάν.
Ελπίζω να σας αρέσουν οι προτάσεις μου. Καλό surfing!
back to top