Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Φίλες και φίλοι γεια σας. Μετά από ενάμιση μήνα και κάτι το Locus Blogus είναι και πάλι κοντά σας. Για προσωπικούς λόγους το παρόν blog βρέθηκε σε κατάσταση stand by αλλά τώρα επέστρεψε δριμύτερο.
Σε αυτή την ανάρτηση το Locus Blogus θα σας προτείνει προγράμματα, παιχνίδια, εφαρμογές και άλλα ως εναλλακτικές λύσεις τα οποία είναι δωρεάν και μπορούνε να σταθούνε επάξια δίπλα στις μεγάλες εμπορικές προτάσεις. Με την οικονομική κρίση πρέπει να βρίσκουμε εναλλακτικές διεξόδους.
Δύο διαδυκτιακές τοποθεσίες όπου μπορούμε να βρούμε σχεδόν τα πάντα σε open source είναι το Osalt (open source as alternative) και το Source Forge. Ειλικρινά θα μείνετε έκπληκτοι με την πληθώρα δωρεάν λογισμικού που υπάρχει. Δε μιλάμε για trial εκδόσεις ή για demos αλλά για full εκδόσεις χωρίς περιορισμούς. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα web sites με open source εφαρμογές και μια απλή αναζήτηση στο ψαχτήρι της google θα τα εντοπίσετε.
Άλλες δυο προτάσεις από το παρών ιστολόγιο είναι το PcTipsBox και το Computer Shopper. Στις παραπάνω τοποθεσίες μπορείτε να βρείτε διάφορα κόλπα και συμβουλές για τον υπολογιστή σας. Η πρώτη πρόταση (PcTipsBox) υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα (Mac, Linux, Windows XP, Windows Vista, Windows 7).
Αυτά για σήμερα. Η επόμενη ανάρτηση θα έρθει πολύ σύντομα γι' αυτό εγγραφείτε στο feed του Locus Blogus ή να το επισκέπτεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
back to top