Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

13 LINKS

Καλημέρα! Ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων σχεδόν το Locus Blogus είναι κοντά σας και πάλι. Στη σημερινή ανάρτηση έχω συγκεντρώσει διάφορα links και θα τα μοιραστώ μαζί σας. Αυτά τα links παραπέμπουν σε σελίδες στο διαδύκτιο οι οποίες παρέχουν εργαλεία για να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας, για free downloads και πολλά άλλα. Το σημαντικότερο; Όλα είναι δωρεάν.
  1. DriverMax Κατεβάστε δωρεάν αυτό το πρόγραμμα για να κατεβάσετε όλους τους drivers του συστήματο σας σε περίπτωση που τους χάσατε ή κάντε update.
  2. R-Studio 5.1 Ένα πολύ καλό εργαλείο για ανάκτηση αρχείων μετά από κρασάρισμα του σκληρού δίσκου. Υποστηρίζει FAT12/16/32, NTFS, NTFS5, UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD), Ext2FS/3FS (Linux).
  3. CyberLink Blue-ray Disc Advisor Αυτό είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να δείτε κατά πόσο έτοιμο είναι το pc σας να αναπαράγει ταινίες high definition.
  4. ScribeFire Blog Editor 3.4.5 Αυτό είναι ένα add-on για το Firefox. Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να γράφετε τις αναρτήσεις σας χωρίς να κάνετε login στο λογαριασμό της πλατορμας που χρησιμοποιείτε. Το κείμενο μπορείτε να το βάλετε στο blog σας με ένα απλό drag and drop εφόσον έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό σας.
  5. Bleezer Blogging Software Άλλος ένας blog editor ο οποίος είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα. Το πρόγραμμα διαθέτει ορθογράφο και δουλεύει tags από το Technorati και το Delicious. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να δουλέψετε μαζί του έχοντας Windows, Mac ή Linux.
  6. Cfont Pro 3.7.0.3 Μια εφαρμογή για την προβολή των γραμματοσειρών που έχετε στον υπολογιστή σας και για την εγκατάσταση καινούριων. Παρέχει τη δυνατότητα προεπισκόπησης των γραμματοσειρών σε ξεχωριστό πλαίσιο.
  7. UberIcon Ένα ελαφρύ πρόγραμμα που δίνει κίνηση στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σας όταν πάτε να κάνετε κλικ σε αυτά.
  8. Calling ID for the internet Αυτό είναι ένα χρήσιμο add-on για τον ΙΕ7 και ΙΕ8. Παρέχει πληροφορίες για το όνομα και τη διεύθυνση ενός κατασκευαστή web site και κατά πόσο είναι ενεργή η διεύθυνση του. Πολύ χρήσιμο για τις διαδυκτιακές συναλλαγές. Διαθέτει επίσης και φίλτρα για phishing.
  9. Cooliris Άλλο ένα add-on για τον ΙΕ7 και ΙΕ8. Μετατρέπει κάθε link που παραπέμπει σε εικόνα ένα τρισδιάστατο pop-up. Ένας διαφορετικός τρόπος browsing για εικόνες και videos.
  10. Zamzar Είναι μια διαδυκτιακή υπηρεσία που αναλαμβάνει να μετατρέψει οτιδήποτε αρχείο (έγγραφο, εικόνα video) σε οτιδήποτε format θέλετε. Πολύ χρήσιμο θα έλεγα. Θετικά στοιχεία του η ευχρηστία και η ταχύτητα του.
  11. Microsoft Small Basic Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα πρώτο βήμα για να μπούνε όλοι όσοι ενδιαφέρονται στον κόσμο του προγραμματισμού. Αν θέλετε να συνεχίσετε μπορείτε να μεταβείτε στη Visual Basic.
  12. PC Inspector File Recovery Ένα πρόγραμμα για ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων.
  13. Recuva Άλλο ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος ή όχι
 Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα και να πειραματιστείτε. Πολύ σύντομα θα σας προτείνω ακόμα περισσότερα.
back to top