Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

FREE FONTS

Πολλοί είναι εκείνοι που δε συμβιβάζονται με τις προεγκατεστημένες γραμματοσειρές που έχουν οι υπολογιστές και θέλουν κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίζουν. Τη λύση τη δίνει το 1001 FreeFonts.
Το site έχει πάρα πολλές κατηγορίες και η γραμματοσειρές υποστηρίζουν και Windows και Macintosh. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.
Βρίσκετε τη γραμματοσειρά της αρεσκείας σας και κάνετε κλικ στο download ανάλογα με το σύστημα που έχετε. Το αρχείο θα κατέβει σε μορφή winRAR, οπότε καλό θα είναι να έχετε και το αντίστοιχο πρόγραμμα για να κάνετε την αποσυμπίεση αργότερα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Στη συνέχεια το κάνετε αποσυμπίεση και πάτε: Πίνακας ελέγχου, Εμφάνιση και Θέματα και μετά στα δεξιά θα κάνετε κλικ στο Γραμματοσειρές και θα ανοίξει ο φάκελος όπου βρίσκονται οι γραμματοσειρές που υπάρχουν στον υπολογιστή σας και κάνετε αντιγραφή - επικόλληση το αρχείο που κατεβάσατε.
Αυτό ήταν, η καινούρια σας γραμματοσειρά είναι έτοιμη προς χρήση. Φυσικά μπορείτε να βάλετε με τον ίδιο τρόπο όσες γραμματοσειρές θέλετε.
back to top