Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

NEW WEBMASTER TOOLS

Καλημέρα. Σήμερα θα ήθελα να σας προτείνω μια καταπληκτική ιστοσελίδα η οποία θα σας φανεί πολύ χρήσιμη για τα ιστολόγια σας. Ο λόγος γίνεται για το New Webmaster Tools.
   Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός της σελίδας δεν είναι ο καλύτερος και ίσως σας δυσκολέψει λιγάκι στην πλοήγηση αλλά αυτό δε μειώνει τη σημαντικότητα της. Τι μπορούμε να κάνουμε χάρη σε αυτή τη σελίδα; Σχεδόν τα πάντα. Έχει 3D button generator, Animated button generator, Advanced menu bar generator, Drop down menu generator, CSS generator, Pop-up ad generator, Free templates, Robots.txt generator, Search engine submission tool, Online form generator, HTML page generator.
   Παραπάνω έχω βάλει με links μερικά εργαλεία του συγκεκριμένου web site αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλά περισσότερα. Όπως καταλάβατε είναι μια μηχανή με πολλούς και διάφορους generators που παράγουν κώδικες για οτιδήποτε θέλετε να προσθέσετε στο blog σας.
   Επισκευτείτε την παραπάνω σελίδα και χρησιμοποιήστε την. Θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και όλα είναι δωρεάν. Δε χρειάζεται να γίνετε ούτε μέλη.
back to top