Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

100 POSTS

Μετά από αρκετό καιρό (πέντε εβδομάδες) είμαιστε και πάλι εδώ. Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν τη δημοσίευση αναρτήσεων. Ελπίζω από 'δω και πέρα να είμαι πιο συνεπής. Αυτή είναι η εκατοστή ανάρτηση του Locus Blogus. Με αφορμή λοιπόν τις εκατό αναρτήσεις θα σας κεράσω μερικές ενδιαφέρουσες και χρήσιμες διευθύνσεις.
Ξεκινάμε με Free-hotspot.com. Χάρη σε αυτή τη σελίδα μπορούμε να δούμε που έχει διαθέσιμα δωρεάν hotspots σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Επόμενη πρόταση και πολύ ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις των δορυφορικών καναλιών και τους φίλους των σπορ είναι το www.adtdhe.net. Οι μεταδόσεις είναι σε ξένες γλώσες αλλά μπορείτε να πατήσετε το mute για να μην έχει ήχο και να ακούτε από το ραδιόφωνο στα ελληνικά την αναμετάδοση των αγώνων που αφορούνε τις ελληνικές ομάδες. Πολύ καλή επιλογή η ERA Sport. Ξεχάστε τη Nova και το Connex TV και δείτε δωρεάν όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Μακράν η καλύτερη διαδυκτιακή υπηρεσία από παρόμοιες της.
Ένα πολύ καλό εργαλείο είναι το FastPencil.com. Όσοι bloggers (και όχι μόνο) θέλουν να δούνε τις αναρτήσεις τους σε μορφή βιβλίου μπορούνε να το χρησιμοποιήσουνε. Μέσω της υπηρεσίας μπορείτε να αποκτήσετε και αριθμό ISBN. Μπορείτε να διανείμετε το βιβλίο σας ως ebook ή εκτυπωμένο.
Πέντε δωρεάν online υπηρεσίες διαμοιρασμού εγγράφων είναι οι παρακάτω: Calameo, Issuu, Docstoc, Scribd και Yudu.
Αν αποφασίσετε να μάθετε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά ή Ιταλικά τότε πρέπει να επισκευτείτε το Busuu.
Αν θέλετε να μάθετε να παίζετε κιθάρα και δεν ξέρετε νότες δεν υπάρχει πρόβλημα. Με το Songsterr μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή αρχή.
Άλλο ένα web site για e-learning είναι το Eduslide το οποίο έχει πάνω από 70000 videos για 650 θέματα.
Αν θέλετε να φτιάξετε ebooks δωρεάν σε εκτυπώσιμα PDFs κάντε μια στάση στο Zinepal. Υοστηρίζει και formats για e-readers όπως είναι το ePub και το KindleMobipocket.
Για να κάνετε online επεξεργασία βίντεο επισκευτείτε το JayCut.com.
Μια πολύ καλή πρόταση από τη χώρα μας είναι και το dokimanter.gr. Η πλοήγηση είναι πολύ εύκολη και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εξοικονομήσετε άφθονο χρόνο.
Ελπίζω να βρείτε τόσο ενδιαφέρουσες όσο και χρήσιμες τις παραπάνω προτάσεις.
back to top