Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2009

Print this post

WEB TV ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Λόγω πίεσης χρόνου δεν προλαβαίνω να αναρτήσω κάποιο κολπάκι αλλά δε θα σας αφήσω έτσι. Όλου του κόσμου μουσικόφιλοι ενωθείτε και επισκευτείτε το Moshable.com.
Στα δεξιά θα δείτε μια ενότητα που λέγεται Moshable Sites και θα εκπλαγείτε. Βρείτε videos και κατεβάστε mp3 γρήγορα και δωρεάν από servers και όχι peer2peer ή κάντε τα προσθήκη στο blogspot με ένα κουμπί.
Όσοι ασχολείστε παραπάνω με τη μουσική και είστε μουσικοί μπορείτε να βρείτε στο Moshable παρτιτούρες, ταμπλατούρες και στίχους για να τα μάθετε και να τα διασκευάσετε.
Εννοείται ότι θα βρείτε φωτογραφίες, νέα και διάφορες περιοδίες και συναυλίες ανά τον κόσμο.

Άλλο ένα website που θα σας προτείνω είναι το glomera. Αν και βρίσκεται ακόμα σε beta έκδοση αφήνει καλές εντυπώσεις. Δημιουργείστε ένα λογαριασμό και φτιάξτε τη δική σας webTV. Υποστηρίζει live stream και έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις εκπομπές σας. Σίγουρα για ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζεται φαντασία, μεράκι και χρόνος αν θέλετε να δημιουργείσετε τα δικά σας video. Καλή ενασχόληση λοιπόν!

4 σχόλια:

 1. φίλε HACKADAY!
  Άσχετο με το θέμα! Προσπάθησα πάλι να πετύχω να μην φαίνεται όλη η ανάρτησή μου όμως δεν τα κατάφερα αν και ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες. Σήμερα προσπαθησα το animated tag cloud όμως και αυτό yiok! Αν μπορείς δες στο ιστολόγιο΄μου prova να δείς πως εμφανίζεται και αν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται
  ευχαριστώ και καλό σου βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @MARY Μπήκα στο Prova και είδα ότι και η ανάρτηση είναι κομμένη από τα δεξιά. Στείλε μου το email σου για να σου πω πως μπορούμε να το διορθώσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να σε ρωτήσω?? Αν θέλω να βάλω το ραδιοφωνάκι στο blogg μου με το ένα τραγούδι να παίζει σε μια ανάρτηση την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσω???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @zoyzoy Νομίζω πως ναι αλλά για να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top