Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Print this post

ONLINE ΕΡΓΑΣΙΑ

Γεια σας φίλοι και φίλες. Έχουμε να τα πούμε σχεδόν τρεις μήνες. Προσωπικοί λόγοι δεν επέτρεψαν αναρτήσεις στο Locus Blogus αν και όποιες απορίες αναγνωστών εκδηλώθηκαν μέσω σχολίων ή email απαντήθηκαν κανονικά.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την online εργασία, το affiliation και το περίφημο make lots of money online, quick and easy. Σίγουρα θα θίξουμε μεγάλο θέμα αλλά ας προσπαθήσουμε να τα ξεδιαλύνουμε με λίγα και απλά λόγια.
Είστε άνεργοι ή δουλεύετε και θέλετε έξτρα εισόδημα δουλεύοντας μέσω διαδυκτίου; Θα σας στεναχωρήσω αλλά αυτό είναι δύσκολο. Όχι ανέφικτο αλλά πολύ δύσκολο. Στην Ελλάδα η online εργασία είναι ανύπαρκτη. Για να δουλέψετε σε κάποια εταιρία στο εξωτερικό θα πρέπει να γνωρίζετε οπωσδήποτε αγγλικά και να έχετε πολύ καλές γνώσεις πάνω στους υπολογιστές. Να μη γελιόμαστε. Η χρήση facebook, twitter και email δε θεωρούνται γνώσεις Η/Υ. Αν γνωρίζετε προγραμματισμό ίσως να έχετε κάποιες ευκαιρίες αν και το πιο σίγουρο είναι να δουλέψετε ως free lancers. Μην ελπίζετε να βγάλετε χρήματα μέσω διαφημίσεων AdSense ή άλλων παρόμοιων υπηρεσιών. Αυτό το έχουν πετύχει ελάχιστοι στον πλανήτη. Με το AdSense και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πάρετε ψίχουλα και να εξασφαλίσετε πελατεία για τη Google. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έχετε καθημερινά δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες (το λιγότερο) στο ιστολόγιο σας ή στην ιστοσελίδα σας. Για να βγάλετε χρήματα μέσω internet θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα και πρωτότυπη. Να την εφαρμόσετε και να την προωθήσετε. Θα πρέπει να επενδύσετε πολύ χρόνο και ίσως στο τέλος ανταμειφθείτε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το the million dolar homepage.
Πάμε στο affiliation. Άλλη μια διαδυκτιακή κομπίνα που θα σας κάνει να δουλεύετε σαν είλωτες για μεγάλες εταιρίες. Εσείς θα πάρετε ψίχουλα (αν πάρετε κάτι) και τα μεγάλα κέρδη θα τα καρπωθούνε οι εταιρίες. Τι είναι affiliation; Προώθηση και πώληση προϊόντων διαφόρων εταιριών (π.χ. Amazon κλπ.) μέσω ιστολογίων, websites, email, κοινωνικών δυκτίων κλπ. Με λίγα λόγια θα είστε διαδυκτιακοί πλασιέ. Θα πρέπει να αναλώσετε απίστευτο χρόνο για το απόλυτο τίποτα.
Πάμε στην τρίτη περίπτωση. Να είμαστε ειλικρινείς σχεδόν όλοι μας έχουμε ψάξει στο internet για το πως θα βγάλουμε γρήγορα και πολλά λεφτά μέσω διαδυκτίου. Συνήθως καταλήγαμε σε videos στο You Tube ή σε websites όπου διάφοροι λένε ότι έχουνε τον τρόπο για το πως θα γίνετε εν μια νυκτί πλούσιοι. Θα σας έχουνε στον πρόλογο λέγοντας διάφορα ανούσια πράγματα και στο τέλος θα σας ζητήσουν να αγοράσετε το εγχειρίδιο τους ή να εγγραφείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα τους. Τέτοια εγχειρίδια μπορείτε να βρείτε άπειρα στα torrents για να δείτε τι γράφουν, να σας φύγει η περιέργεια και να καταλήξετε ότι όλα αυτά είναι μια απάτη. Αν κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα τους αυτό θα είναι και το μόνο δωρεάν πράγμα που σας προσφέρουν. Για να δείτε τα περιεχόμενα θα πρέπει να συνεισφέρετε τον οβολό σας μέσω Pay Pal συνήθως αλλιώς θα κάθεστε και θα βλέπετε απλά την ιστοσελίδα τους. Αρκεί να σκεφτείτε ότι αν τα χρήματα έβγαιναν τόσο γρήγορα και αβασάνιστα τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός του πλανήτη θα είμασταν εκατομυριούχοι. Επειδή όμως αυτό δε συμβαίνει οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι μια απάτη και τίποτα παραπάνω.
Αν θέλετε να βγάλετε κάποιο εισόδημα μέσω internet θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα και να επενδύσετε σε πολύ χρόνο για την εφαρμογή αυτής και την προώθηση της καθώς επίσης να έχετε πολύ υπομονή. Δεν είναι δυνατό να περιμένετε αποτελέσματα σε λίγες μέρες. Μπορείτε να ανοίξετε ένα διαδυκτιακό μαγαζί στο ebay. Το τελευταίο έχει σίγουρα πολύ περισσότερες πιθανότητες να σας αποφέρει κάποιο κέρδος αλλά και πάλι να θυμάστε ότι χρειάζεται χρόνο, υπομονή και αποφασιστικότητα. Το καλύτερο θα είναι να μάθετε προγραμματισμό και να δουλέψετε ως free lancers. Η online εργασία προϋποθέτει σκληρή εργασία.
Ελπίζω να ξεδιαλύναμε λιγάκι το τοπίο. Οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα αρκετοί επιτήδειοι ψάχνουν ευκαιρίες για να ξεγελάσουν τον κόσμο και να εκμεταλλευτούνε τις αδυναμίες του.

33 σχόλια:

  1. Δημήτρη καλά τα λες!Στο άρθρο λες την αλήθεια. Γενικότερα μέσω eshop μπορείς να βγάλει λεφτά και όχι από διαφημίσεις στο site σου. Το βλέπω και εγώ που παλεύω να βγάλω λεφτά από το site μου και τίποτα δεν γίνει η google

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Korgios Μη χάνεις το χρόνο σου άσκοπα για άλλους και κυρίως για εταιρίες. Πολύ το έχουν καταλάβει και έχουν αποχωρίσει από αυτό το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου φίλε!
    Να μην φαίνομαι μόνο όταν έχω ανάγκη ε?
    Λοιπόν για να βοηθήσω κι εγώ στο θέμα, σας λέω ότι το ebay είναι μια καλή ευκαιρία ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.
    Το ebay shop κοστίζει και επίσης το ebay έχει στρογγυλέψει το ποσοστό του στο 10%.
    Αυτή την στιγμή!
    Μετά υπάρχει και το PayPal. Άλλο νταβατζιλίκι κι αυτό.
    Least but not last, τελευταίο αλλά όχι στην σημασία, είναι το γεγονός ότι θα κάνετε αυτό το εμπόριο από την Ελλάδα.
    Καλή τύχη!
    Δεν το λέω ειρωνικά αλλά, μας έχει βγει το μάτι και το όνομα μαζί.
    Στην Αγγλία που ζω και εμπορεύομαι δεν θέλουν να ακούσουν για Αφρική και για Βαλκανικές-Ανατολικές χώρες.
    Ενίοτε και για την Ελλάδα.
    Αυτό είναι αμφίδρομο βέβαια. Αφ' ενός δεν πωλούν, αφ' ετέρου δεν αγοράζουν.
    Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης όμως. Αν έχετε πράγματα ή προϊόντα καί τα οποία πολύς κόσμος θα τα θέλει, ξεκινήστε και σιγά-σιγά θα φτιάξετε το προφίλ εμπιστοσύνης ως e-πωλητής στο ebay!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @sv3auw Πολλές καλησπέρες στην Αγγλία. Έχεις απόλυτο δίκιο και ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Δεν τα ανέφερα γιατί ηθελα να δώσω μια πιο γενικευμένη εικόνα για την εργασία μέσω διαδυκτίου. Όλες οι παρατηρήσεις σου είναι εύστοχες και απόλυτα σωστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι site και να κάνεις , πρέπει πραγματικά να ασχολεισε με την ανανέωση του σχεδόν καθημερινά με υλικό που δεν υπάρχει αλλού...όχι copy paste δηλαδή.
    Ίσως τότε ανέβεις στις πρώτες θέσεις στο γκουκλη και σου κάνουν κάνα κλικ στο adsense.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @acaliptos Ακριβώς αλλά τα έσοδα και πάλι θα είναι χαμηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επιτελους,ενας ανθρωπος που λεει τα πραγματα με το ονομα τους για την κοροιδια με διαφημισεις,αφλι-πλασιε και ολα τα σχετικα.Ας καταλαβουν ολοι οτι κανενας δεν χαριζει λεφτα σημερα για μερικα κλικς και εγγραφες απο μπανερς.Αν ηταν ετσι ολοι θα μασταν μπροστα απο μια οθονη για 20 ωρες και θα βγαζαμε λεφτα ξεκουραστα.Απλα ολες αυτες οι ευαιρειες και οσοι τις προωθουν στοχευουν στην αναγκη του κοσμου αλλα και στην ...τεμπελια του,μην κρυβομαστε.Πολυ καλο αρθρο,αν εχω την εγκριση σου μπορω να το δημοσιευσω και γω στην σελιδα μου αναφεροντας παντα την πηγη.Για να ξυπνησουμε οσους μπορουμε περισσοτερους να μην ψαρωνουν με ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @PANTHIRAS Καλημέρα. Χαίρομαι που σου άρεσε. Δε χρειάζεται να τελειώσει κάποιος πανεπιστήμιο για να το καταλάβει. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά. Απλά είναι τόσο καλή η ιδέα του εύκολου χρήματος που όλοι ελπίζουν και αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα. Μπορείς να αναδημοσιεύσεις την ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hackaday καλό μαλλον πολυ καλο το αρθρο σου. Εγω αλλο θελω να σου πω. Αν μπορεις σε ενα επομενο αρθρο γραψε για την δημιουργια webradio για τον εξοπλισμο που πρεπει να αγορασει καποιος για το πως να εκπεμπει κτλ γιατι σε ακουω που εκπεμπεις πολυ καλα. Εγω ψαχνω καποιον να με βοηθησει να φτιαξω ενα σταθμο σπιτικο με λιγα λεφτα.Για εξοπλισμο διαβασα σε διαφορα site οτι μπορεις να παρεις απο ενα γερμανικο site το thomman αλλά για το πως θα εκπεμπεις σε μπερδεουν αλλος λεει ετσι αλλος αλλιως. Για αυτο αν μπορεις γραψε ενα αρθρο και ξεκαθαρισε τα.

    Μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμος Γεια σου Μάριε Θα γίνει και αυτό σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ στο ΅η online εργασία θέλει πολύ δουλειά΅ αλλά διαφωνώ στο ΅ελάχιστοι στον πλανήτη΅. Απλά σε κάθε δουλειά, όπως και σε αυτή πρέπει να ξέρεις που βρίσκεται η ουσία της δουλειάς και τις σωστές μεθόδους για να πετύχεις, και εννοείται ότι όπως λές, ποτέ δεν πρέπει να περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι με ένα κλικ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ανώνυμος Ελάχιστοι στον πλανήτη σχετικά με το AdSense. Το επιχειρείν στο διαδύκτιο γενικότερα είναι προσοδοφόρο αλλά η φιλοσοφία του κλικ σε διαφημίσεις = εκατομυριούχος δε με πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. egrapsa sto hack the web radio (anartisis)k kanis den apantai as apantisi kapios !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @xristos Σε ποιο σημείο έγραψες ακριβώς? Το καλύτερο είναι να στέλνεις email. Το hackaday 's web radio προς το παρών υπολειτουργεί γιατί ανανεώνουμε τους servers και προωθούμε το καινούριο web radio που δημιουργήσαμε το Bon Jovi Web Radio (www.bonjoviwebradio.com). Αν θέλεις στείλε μας ξανά την ερώτηση που έκανες στο hackaday 's web radio μέσω email και θα σου απαντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this website, and your views
    are nice in favor of new visitors.

    Feel free to surf to my web blog ... plus de twitter followers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Amazing! Its really awesome piece of writing, I have got much clear idea regarding from this paragraph.


    My web-site :: construction plumbing Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Hi there, I wish for to subscribe for this website to
    take latest updates, therefore where can i do it please help out.


    Here is my site: rugby jerseys South Africa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but certainly you're going to a famous blogger if you aren't already
    ;) Cheers!

    My homepage logistics services Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Thanks very interesting blog!

    Feel free to visit my weblog; study centre Alberton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Please let me know if you're looking for a author for your site. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like
    to write some content for your blog in exchange for
    a link back to mine. Please shoot me an email if interested.
    Many thanks!

    My page - radio controlled guards Pietermaritzburg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I don't know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

    Here is my homepage :: restaurant tables Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. You could definitely see your skills in the article you write.
    The world hopes for even more passionate writers such as you who aren't afraid to mention how they believe. At all times follow your heart.

    Here is my web blog - irrigation Bedfordview

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hello my loved one! I want to say that this post is amazing, nice written and include almost all vital infos.
    I would like to see extra posts like this .

    Also visit my weblog ... shuttle service Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. I relish, result in I discovered just what I used to be looking for.
    You've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

    Here is my web blog; spare parts for cars Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. I must thank you for the efforts you've put in penning this blog. I'm hoping to see the same high-grade blog posts by you later on as well.
    In fact, your creative writing abilities has inspired
    me to get my own site now ;)

    Feel free to surf to my web site - village candles Edenvale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Thank you for sharing your thoughts. I really appreciate your efforts and I am waiting
    for your next post thanks once again.

    my web site ... furniture removals Gauteng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. I know this web site provides quality dependent posts and additional stuff, is
    there any other website which presents such information
    in quality?

    my web site - document imaging

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Great blog here! Also your website loads up very fast! What host are you using?

    Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my site loaded up as fast as yours lol

    My website :: Key Holders Durban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. http://www.clixsense.com/?r=6848201&s=102

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top