Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Print this post

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ LOCUS BLOGUS

Γεια σας φίλες και φίλοι. Σήμερα το Locus Blogus έχει γεννέθλια και κλείνει τα δύο του χρόνια. Πιστεύω ότι η θεματολογία του είναι αρκετά χρήσιμη. Ένα μειονέκτημα ίσως είναι ότι οι αναρτήσεις του δεν είναι τόσο συχνές αλλά το καλό είναι ότι η θεματολογία του είναι πάντα επίκαιρη, οπότε μπορούμε να το δούμε ως ένα μικρό online εγχειρίδιο βοηθείας. Συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά με τον ίδιο ζήλο και επιμονή στη δωρεάν διάδοση της γνώσης.
Βέβαια η δύναμη του Locus Blogus προέρχεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από τους ίδιους του αναγνώστες που το αγκάλιασαν. Να ζητήσω συγνώμη σε όσους ζήτησαν τη βοήθεια μου και άργησα να την προσφέρω. Ελπίζω στην κατανόηση σας διότι είμαι μόνο ένας πίσω από αυτό το ιστολόγιο, και προσωπικές υποθέσεις καθώς και η ενασχόληση με το ΘΕΜΑ και το hackaday 's web radio (σχετικά μ' αυτό ετοιμαστείτε για κάτι καινούριο) δεν αφήνουν και πολύ χρόνο. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) που ζήτησαν μια απάντηση αλλά δεν την έλαβαν ποτέ εκ μέρους μου. Πιστέψτε με αυτό δεν έγινε σκόπιμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ζητούσα να μου υπενθυμίσετε τις απορίες σας και πάλι.
Σαφώς γεννέθλια χωρίς κέρασμα δεν γίνεται. Σήμερα δε θα σας ζαλίσω με κάποιο tutorial. Θα σας προτείνω δύο σελίδες για να βρίσκεται cracks για οποιοδήποτε πρόγραμμα θελήσετε. Ζούμε σε μια χώρα όπου η οικονομική της κατάσταση είναι χάλια και βοήθεια στους περισσότερους πολίτες που είναι και τα θύματα δεν υπάρχει, οπότε η πλάγια οδός είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε ακόμα και ένα ευρώ.
Για να πλοηγηθείτε στις δύο σελίδες με τα cracks κάντε κλικ εδώ και εδώ. Οι σελίδες δεν είναι μολυσμένες με ιούς, απλά η δεύτερη κάθε φορά που θα κάνετε κλικ σε ένα crack θα πετάγεται ένα παράθυρο σα διαφήμιση. Απλά αν δε σας ενδιαφέρει κλείστε το και συνεχίστε τη δουλειά σας. Υπάρχει και άλλη μία προσφορά από το Locus Blogus. Όσοι θέλουν μπορούνε να έχουν (εννοείται δωρεάν) logo για τα ιστολόγια τους. Στείλτε μέσω email (υπάρχει στη δεξιά στήλη του παρόντος ιστολογίου) τη διεύθυνση του blog σας καθώς και όποιες προτιμήσεις έχετε. Σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά θα φανεί χρήσιμο για τους καινούριους bloggers που δεν ξέρουν πολλά πράγματα ακόμη.
Αυτά για σήμερα. Χρόνια μας πολλά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

28 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά λοιπόν locusblocus!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Χρόνια Πολλά" λοιπόν sto blog σου και κατ'επέκταση σε εσένα...
    Συνέχισε την καλή δουλειά.
    Ρίξε αν θες μια ματιά και στο blog μου
    psifiakoohiro.blogspot.com...
    Μπορεί να το βρεις ενδιαφέρον!
    Και πάλι καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Crazy Nick Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Μπήκα στο blog σου αλλά αυτό που μου άρεσε πολύ είναι το άλλο που έχεις (Music-orama).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Jimmy, Χρόνια Πολλά για το blog σου. Να το δεις όπως επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά και να μας δίνεις απλόχερα τις τόσο χρήσιμες αναρτήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ekabitis Να 'σαι καλά και ευχαριστώ. Ελπίζω φέτος να πετύχει αυτό που σχεδιάζω σε συνεργασία με κάποιες εταιρίες. Περισσότερες λεπτομέρειες αν επιτευχθεί ο σκοπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @hackaday
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά!
    Είθε οι κόποι σου να ευοδώσουν!
    Ευχαριστώ για τις βοήθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @sv3auw Γεια σου Τάκη και ευχαριστώ για τις ευχές. Βασικά μεράκι είναι γιατί αν επιθυμήσω κέρδος θα βγω σίγουρα χαμένος και σε χρόνο και σε χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά να'χεις κέφι και όρεξη να μεταδίδεις τις γνώσεις σου σ'εμας τα ανίδεα:))
    Εύχομαι να γίνεις ο Νο1 στο χώρο σου(τώρα που θα πάρεις και πτυχίο!)

    Πές την φίλη νησιώτισσα τι να κάνει να μεγαλώσει την γραμματοσειρά της οθόνης γιατί μια παπαριά έκανε με το πληκτρολόγιο και έγιναν ψείρες τα γράμματα!
    Κινδυνεύει να τυφλωθεί!
    Η άνγνοια τυφλώνει:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @zoyzoy Ευχαριστώ ζουζουνάκι. Για το πτυχίο έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο.
    Όσο για τη μικρή γραμματοσειρά που έχεις στο pc σπυ μάλλον θα άλλαξες την ανάλυση της οθόνης, Πήγαινε πάνω στην επιφάνεις ργασίας και κάνε δεξί σε ένα κενό μέρος. Μετά επέλεξε ρυθμίσεις από το παράθυρο που θα ανοίξει και άλλαξε σέρνοντας τον κέρσορα εκεί που λέει ανάλυση οθόνης. Όταν βρεις την κατάλληλη ανάλυση πατάς εφαρμογή, ok και αυτό ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την καλησπερα μου μαζι με τις ευχες μου για Χρονια Πολλά με Καλές Αναρτήσεις φιλε Δημητρη.
    Να τα 100στήσετε & ΕΣΥ & κατ'επέκταση & το blog ΣΟΥ.
    Καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @LoneEagle Ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Τώρα έχουμε και νέο δημιούργημα: www.radiohackaday.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Johnpatra Ναι ναι... να με χαίρεστε... lol... Ευχαριστώ πολύ Johnny...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ΄ευχαριστούμε για όλα :)
    Χρόνια πολλά! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Γιάννης Ευχαριστώ.
    @Μητρικός θηλασμός Να 'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Xronia polla :) Euxomai kales epitixies!!! Poli kalo kai xrisimo to blog kai me eixe voi8isei poli :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ver@ Ευχαριστώ, να 'σαι καλά. Χαίρομαι που βοήθησα μέσω του ιστολογίου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα Κατ αρχην συγχαρητηρια για τη δουλεια εδω κι συνεχισε με το ιδιο μερακι τις αναρτησεις σου!Και...αφου επιμενεις (χιχι) θελω να μου φτιαξεις ενα logo για το χωρο μου. Το τι και πως θα ειναι το αφηνω σε σενα μιας κι σε εμπιστευομαι παρα πολυ! (Ετσι κ αλλιως δεν θα εχω πολυ χρονο να το σκεφτω για εναμισι μηνα ακομη)..
    Επισης παρατηρησα οτι εγινες .com? Βασικα που στραφηκες? (σε κανα papaki, κ.λ.π. η σε ξενα σαιτ)? Ποσα εσκασες κι ποσο καιρο θα το εχεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @gatodiakritikos Thanks για τα καλά σου λόγια. To logo θα το κάνω αλλά είσαι σίγουρος πως μ' εμπιστεύεσαι? Το .com το έκανα εδώ και λίγους μήνες στο papaki. Για ένα χρόνο βγαίνει περίπου στα 11 ευρώ με δωρεάν hosting αν θέλεις. Άντε βλέπεις και φως στο τούνελ. Ενάμισι μήνα ακόμα και μετά τέλος... ή μάλλον δύσκολη αρχή... έτσι όπως έγιναν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι στο ξαναλεω για το logo. Απλα να ταιριαζει με το nickname μου!! Καλη σου μερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @gatodiakritikos Στείλε μου το email σου γιατί αυτό που έχεις στο προφίλ σου (yahoo) δε φαίνεται να δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. After all, a student nowadays might be the
    millionaire of tomorrow j.plustar.jp i hope that
    target details atcell phone jammerswill
    help you save time while looking for necessary tips.
    Also see my webpage :: j.plustar.jp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Lenders Club is one of the leading loan companies for unemployed people where availing the funds with no active income is easier. The loan deals are legitimate and provide complete financial solution that helps jobless individuals to carry on basic financial activities.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top