Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Print this post

ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Μετά από αρκετό καιρό το Locus Blogus σας προτείνει προγράμματα και υπηρεσίες που προσφέρουν διάφορα web sites δωρεάν.
   Η πρώτη πρώταση έρχεται από την Ελλάδα και είναι το Textme.gr, το οποίο το ανακάλυψα από τις διαφημίσεις της Google, δηλαδή το AdSense. Χάρη σε αυτήν την προσπάθεια μπορεί ο καθένας να κάνει εγγραφή και να στέλνει εντελώς δωρεάν SMS μέσω διαδυκτίου από τον υπολογιστή του σε κινητά όλων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο. Όπως καταλαβαίνετε από τα συμφραζόμενα, η αποστολή μηνυμάτων σε άλλη χώρα δεν είναι εφικτή. Υπάρχει όριο στον αριθμό αποστολής μυνημάτων αλλά μπορείτε να το μεγαλώσετε αν φέρετε και άλλους χρήστες στην υπηρεσία.
   Η επόμενη πρόταση είναι για μουσικόφιλους και όσους θέλουν να μάθουν να παίζουν κιθάρα. Επισκευτείτε το justinguitar.com. Μια πολύ καλή ιστοσελίδα που δημιούργησε ο Justin Sandercoe από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από την Τασμανία ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η δουλειά του είναι αξιοσημείωτη καθώς τα μαθήματα χωρίζονται σε βαθμίδες, όπως βασική εκπαίδευση, για αρχάριους και προχωρημένους. Υπάρχουν και videos στο You Tube καθώς επίσης κάνει live shows μέσα από το κανάλι του στο Ustream.tv κάθε παρασκευή 8:00μ.μ. ώρα Ελλάδας. Μέσα από τη σελίδα του διδάσκει τεχνικές για διάφορα είδη μουσικής όπως Jazz, Rock, Metal, Blues και δείχνει τον τρόπο πως γράφεται ένα τραγούδι. Τέλος θα βρείτε μια γκάμα με παρτιτούρες και ταμπλατούρες για διάφορα τραγούδια.
   Η τρίτη πρόταση απευθύνεται σε κατόχους pocket pc και smartphones. Το freewarepocketpc.net έχει δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές για τα gadgets που χωράνε στις τσέπες μας. Σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.
   Για τους χρήστες των pc, που είναι και η πλειοψηφία, έχουμε το ware10.com. Παρέχει όλες τις κατηγορίες software και θα βρείτε shareware και freeware. Προγράμματα, εφαρμογές, παιχνίδια, screensavers και άλλα εργαλεία μερικά από αυτά είναι χρήσιμα και για το blogging όπως το Flash Banner Rotator 1.0. Βρείτε αρκετό χρόνο για να το εξερευνήσετε.
   Τελευταία πρόταση για να βρείτε εντελώς δωρεάν διάφορα προγράμματα, utilities, εφαρμογές και παιχνίδια είναι το st-takla.org από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και πρέπει να μεταβείτε από την αρχική σελίδα στην υποσελίδα downloads και από εκεί να κάνετε κλικ στο νουμερο 1 Important general software. Η παραπάνω ιστοσελίδα είναι η επίσημη της εκκλησίας της St. Takla Haymanout που ανήκει στην Ορθόδοξη Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου.
   Ελπίζω να βρείτε χρήσιμες τις παραπάνω προτάσεις και να ανταπεξέλθουν στις αναζητήσεις σας στο διαδύκτιο.
 

10 σχόλια:

 1. Someοne necessarіlу help to make
  seriously articleѕ I'd state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to make this particular submit amazing. Wonderful job!http://dj.beatport.com/events/39617
  Also visit my weblog - Tron: Uprising Season 1 Episode 14

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. I almost never leаvе a гesponse, but i dіd
  some searchіng anԁ wound up here "BΡEΙΤE ΟΤΙ ΘEΛEΤE ΔΩΡEAΝ".
  Anԁ I do have a couple οf questions for you if it's allright. Could it be simply me or does it appear like a few of the remarks look like they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are posting at other online sites, I would like to keep up with anything fresh you have to post. Would you list of all of all your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?http://dj.beatport.com/events/39615
  Take a look at my page :: Watch The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 2012

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. I cоnѕtantly sρent my half an hour tο reаd thіs
  webpage's posts every day along with a cup of coffee.http://dj.beatport.com/events/40113
  My web page : Rizzoli & Isles Season 3 Episode 15 No More Drama in My Life

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. This article will helр the internet viewers fоr creating new blog οr evеn a blog from ѕtart to end.
  The Clone Wars Season 5 Episode 12
  Here is my weblog ; The Clone Wars Season 5 Episode 12

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. This article will helр the internet viewers fоr creating new blog οr evеn a blog from ѕtart to end. Pretty Little Liars S03E15 Online Streaming

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Still, no matter how strong your credit score is,
  or what amount you generate, within the in places you previously own an
  excessive amount of debt; they might turn along the request payday loans uk
  according to the sba, "economic injury" may be the inability of the business to fulfill its obligations as they mature and
  pay its ordinary and necessary operating expenses.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top