Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Print this post

ΞΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ADSENSE

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Τη Δευτέρα που μας πέρασε η Google απενεργοποίησε τις διαφημίσεις από τα ιστολόγια μου και κάποιων άλλων. Η δικαιολογία ήταν ότι είδαν ύποπτες κινήσεις και ήθελαν να προστατέψουν τους διαφημιζόμενους. Οι ιστολόγοι όμως από που προστατεύονται όταν κάποιος λόγω σκοπιμοτήτων κάνει συνεχώς και καθημερινά κλικ σε διαφημίσεις για να δημιουργήσει πρόβλημα; Κανένας. Έκανα ένσταση αλλά μέχρι να τη δούνε θα περάσει πολύς καιρός, οπότε τις ενεργοποίησα από μόνος μου μέσα σε δύο λεπτά. Ελάτε να σας δείξω πως.
   Ας πούμε ότι η Google σας απενεργοποίησε τον κώδικα του AdSense. Μην αγχώνεστε. Μπορείτε να ξαναγίνετε publisher. Δημιουργήσετε έναν καινούριο λογαριασμό email, θα χρειαστεί λίγο αργότερα. Μπείτε στο λογαριασμό του blogspot και θα βρεθείτε στον πανόπτη. Κάντε κλικ στην αύξηση κερδών.
Θα ανοίξει ένα παράθυρο που θα ζητάει ένα email λογαριασμό. Βάλτε αυτόν που δημιουργήσατε προηγουμένως (τον καινούριο). Μετά θα μεταφερθείτε στο παρακάτω screenshot για να δηλώσετε πως θέλετε και σε ποια σημεία θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις.


Πατάτε επόμενο και αυτό ήταν. Οι διαφημίσεις σε λίγο θα αρχίσουν να παίζουν στο ιστολόγιο σας. Μόλις τις δείτε να εμφανίζονται μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του AdSense με username το νέο email που δημιουργήσατε στην αρχή και password το ίδιο που έχετε και στο email σας. Εκεί πέρα μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας κανάλια και banners σε περίπτωση που θέλετε οι διαφημίσεις να έχουν διαφορετική διάταξη στο ιστολόγιο σας. Πρέπει όμως πρώτα να πάτε από τον πανόπτη στη διάταξη και να καταργήσετε το gadget AdSense. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βάλετε μέχρι τρεις κώδικες διαφημίσεων συν μια δέσμη (γραμμή διαφημίσεων). Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά. Καλή επιτυχία.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μία πολύ καλή εναλλακτική υπηρεσία για pay per click ads είναι το Bidvertiser το οποίο δίνει μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους.

21 σχόλια:

  1. Για το Bidvertiser δεν έχω διαβάσει καλά λόγια. Κάνετε μια αναζήτηση με το όρο Bidvertiser scam. Δεν φαίνεται να εμπνέει και τόση εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Πάρε-Δώσε Λες; Θα το ψάξω. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια κάκιστη εμπειρία απο την google adsense, νετά από περίπου ένα χρόνο και αφού θεωριτικά είχα συγκεντρώσει περι τα 40 ευρώ με απενεργοποίησαν τον λογαριασμό και έτσι δεν ξανα ασχολούμαι με αυτά, δεν έχει νόημα. Έχω διαβάσει σε φόρουμς καταγγελείες και από άλλους για κάτι τέτοια όπως σε μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Makedon Τέτοια περιστατικά υπάρχουν άπειρα. Και άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορια: Κανονικα το BIDVERTISER, δεν ερχεται σε αντιθεση με το google adsense? Πως γινεται να υπαρχουν διαφημισεις απο ξεχωριστούς διαφημιστές; Εν ολιγοις η google δεν το απαγορευει? Καλησπερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @gatodiakritikos Αν κάνουμε ότι λέει η Google καήκαμε. Εγώ πάντως για μερικές μέρες που είχα και AdSense και Bidvertiser μαζί δούλευαν κανονικά. Τώρα ξήλωσα τις διαφημίσεις της Google για να δω πως πάει το άλλο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Σιγά τα λεφτά που δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Το χρυσό ΠιΠι Τώρα η Google έφαγε πόρτα από 'μένα. Ξήλωσα το AdSense. Μία της και μία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε είμαι 16 χρονών και έχω ένα blog με 50 αναγνώστες. Γίνεται να βάλω διαφημίσεις με το πρόγραμμα adsense και πως ακριβώς δουλεύουν. π.χ. δίνεις τα στοιχεία σου και όταν μαζευτούν κάποια λεφτά σου ανοίγουν έναν λογαριασμό στην τράπεζα και σου τα βάζουν ή γίνεται κάτι άλλο. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πως δουλεύουν για να το καταλάβω και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανώνυμος Κάνεις ένα λογαριασμό και μόλις συμπληρώσεις 100 δολάρια θα σου στείλουν επιταγή. Η επιταγή είναι για τη citibank αλλά μπορείς να την εξαργυρώσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα έχεις λογαριασμό. Τα στοιχεία που πρέπει να δώσεις πρέπει να είναι τα αληθινά. Μην περιμένεις να βγάλεις τρελά λεφτά. Αν βγάλεις 100 δολάρια το χρόνο να είσαι ευτυχισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίνω διεύθυνση σπιτιού για να μου στείλουν την επιταγή έτσι και επίσης εγώ που είμαι 16 πρέπει να δώσω κάποιον που είναι μεγαλύτερος μου π.χ. γονέα ή γίνεται και εγώ να δώσω τα δικά μου στοιχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμος Δώσε τα δικά σου. Ξέρω παιδιά στην ηλικία σου και μικρότεροι που έχουν διαφημίσεις και είναι στο όνομα τους. Αν θέλεις όμως για σιγουριά διάβασε και το policy της εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι είχα λογαριασμό Google δεν πατούσα ποτέ στις διαφημίσεις και μου το έκλεισε.
    Ξανακάνω λογαριασμό σε άλλο mail άλλο όνομα από άλλο pc μέχρι. Και μου το ξαναέκλεισε.

    ΤΟ ADSENSE ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Γιάννης Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν αξίζει να ασχοληθεις γιατί τα λεφτά που θα πάρεις είναι ελάχιστα. 100 δολάρια σε ένα χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω παντως θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο adsense Δια του λογου το αληθες http://mariannapits.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμος Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Ήδη έχω καταγγείλει το συγκεκριμένο ιστολόγιο που αναφέρεις στη Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακολουθώ τα βήματα που γράφεις αλλά όταν πατάω την αύξηση κερδώ με πάει κατευθείαν στον πίνακα "σε ποια σημεία θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις" και δεν μου ζητάει καμία διεύθυνση Ε-μαίηλ. Μήπως ξέρεις γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Travel Γιατί εφόσον είσαι μέσα στο λογαριασμό σου ήδη έχεις δηλωμένη μια διεύθυνση. Εφόσον το τελειώσεις με αυτά που λέω στο άρθρο μετά μπαίνεις στο Google AdSense με το ίδιο password και username που μπαίνεις και στο λογαριασμό σου στο blogspot και ρυθμίζεις τι είδους διαφημίσεις θέλεις (banner, εικόνες, κείμενο κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατι δεν λες βρε καραγκιοζη οτι αν το κανεις αυτο....παλεβεις κανα τριμηνο να μαζεψεις λευτα και μετα παλι σε κλεινουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Καλχας Γιατί είχα δουλειά... Γαμούσα τη μάνα σου... Αν νομίζεις ότι με εριστικό σχόλιο θα φανείς μάγκας είσαι γελασμένος γελοίε... Μπορώ να απαντώ και εγώ στο δικό σου το υφάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Καλχας Και σχετικά με τα λεφτά από το AdSense και το Internet διάβασε το παρακάτω άρθρο μαλακοπίτουρα
    http://www.locusblogus.com/search/label/ADSENSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top