Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Print this post

3D MOVIES

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον giannis.s ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ιστολογίου ΠΑΓΙΔΑ γιατί μου πρότεινε και θέλησε να μοιραστεί με όλους μας ένα ενδιαφέρον άρθρο - tutorial του avsite.gr και αφορά τη μετατροπή ταινιών σε 3D.
   Όλοι ξέρουμε ότι είναι απόλαυση να παρακολουθείς τρισδιάστατα μια ταινία. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε να μετατρέψετε και να παρακολουθήσετε τις ταινίες που έχετε στο αρχείο σας σε 3D. Βασικές προϋποθέσεις είναι οι παρακάτω: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 or Windows Server 2003 1, DirectX 7 or better graphics card, DirectX 9 for certain viewing method 2, Sound card, 3D hardware (3D glasses). 
   Πριν από λίγο καιρό το είχα δοκιμάσει αλλά να πω την αλήθεια δεν έμεινα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, γι' αυτό και δεν έκανα σχετική ανάρτηση. Με το email του αναγνώστη όμως, σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι από εσάς θέλουν να πειραματιστούν. Με τα συμβατικά γυαλιά 3D (κόκκινη ζελατίνα αριστερά και μπλε δεξιά) δεν πρόκειται να χαρείτε και πολύ. Με τα 3D glasses της Nvidia θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό όμως το λέω με επιφύλλαξη γιατί δεν τα έχω τεστάρει προσωπικά αλλά μου το είπανε δυο - τρεις γνωστοί μου που τα έχουν. Η αλήθεια είναι ότι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρέπει να παίξετε με τις επιλογές που είναι αρκετές.
   Αν θέλετε να δημιουργήσετε δικές σας τρισδιάστατες ταινίες με κάμερες και software κάντε κλικ εδώ. Σίγουρα θα χρειαστείτε και το ADOBE AFTER EFFECTS CS4
   Όσοι και όσες θέλετε μπορείτε να στέλνετε email στη διεύθυνση που βρίσκεται στη δεξιά στήλη με τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας. Μην ξεχνάτε ότι το μότο του παρόντος ιστολογίου είναι: "Διαδώστε τη γνώση"  (Spread the knowledge, στα αγγλικά).

2 σχόλια:

  1. www.3dmovies.com is a site full of 3dmovies. Owned by a friend of mine from Thessaloniki. I check the nvidia glasses.. once u see something in 3D you'll never want to look at 2d again, Depth is important, otherwise we'll have 1 eye..
    I'll be filming in Greece soon and wish to meet with Greek film makers like myself. Feel free to contact me. Thank u!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Axaios Thank you very much for the introduction. I will check it out for sure. I would like to contact with you but you haven 't left any email or blog or website, except if you mean to contact with you via 3dmovies.com I see you nickname is greek so probably you are greek. Why then do you write in english?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top