Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Print this post

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να υπογράφουμε τις αναρτήσεις μας. Είναι αρκετά εύκολο. Πρώτο βήμα είναι να επισκευτούμε το My Live Signature. Η εγγραφή στο συγκεκριμένο site δεν είναι υποχρεωτική. Από εκεί πάτε στο start now, κάντε κλικ στο πρώτο κουμπί create signature, και χρησιμοποιείστε το Using the signature creation wizard. Εκεί πληκτρολογείστε το όνομα σας και μετά με τις διαδοχικές σελίδες διαλέγετε γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος κλπ. Μετά κάντε κλικ στο Want to use this signature? και στο Generate HTML code και θα πάρετε τον κώδικα.
Παράδειγμα:

<a href="http://www.mylivesignature.com" target="_blank"><img src="http://signatures.mylivesignature.com/54487/286/6CC702D983A4A10027BBA4EF4C23A2DE.png" style="border: 0 !important; background: transparent;"/></a>

Αν αντικαταστήσετε το κομμάτι που είναι με κόκκινο χρώμα στον κώδικα με τη διεύθυνση του blog σας τότε όποτε κάνετε κλικ πάνω στην υπογραφή σας αντί να πηγαίνει στο web site του My Live Signature θα επιστρέφει στο blog σας.
Πάμε να δούμε πως θα το βάλουμε κάτω από τα posts μας. Μπαίνουμε στο λογαριασμό μας και από τον πανόπτη πάμε διάταξη και επεξεργασία HTML. Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση παίρνουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (back up). Μετά κάνουμε κλικ στην επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων και πατάμε Control και F (Ctrl + F) για να ανοίξει το ψαχτήρι στο κάτω μέρος του browser μας. Εκεί μέσα πληκτρολογούμε <data:post.body/>
Μόλις δούμε τονισμένο το κομμάτι του κώδικα που ψάχνουμε ακριβώς κάτω από αυτό κάνουμε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) τον κώδικα της υπογραφής μας. Πατάμε αποθήκευση (save) και τέλος. Η υπογραφή σας προστέθηκε στο blog σας και στις αναρτήσεις σας.
Να πούμε ότι το My Live Signature δίνει περισσότερες δυνατότητες, όπως να σχεδιάσετε μόνοι σας την υπογραφή σας καθώς και να προσθέσετε διάφορα στοιχεία σ' αυτήν όπως μύνημα, διεύθυνση, τηλέφωνο και άλλες πληροφορίες και ο αναγνώστης με ένα κλικ μπορεί να τις δει. Επίσης την υπογραφή σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και στα email σας δίνοντας σας BB Code. Μια καλή εξερεύνηση σ' αυτό το site θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Δείτε ένα παράδειγμα σε ένα test blog κάνοντας κλικ εδώ.

4 σχόλια:

 1. Δημήτρη πήγα να κάνω εφαρμογή της υπογραφής και μου εμφανίζει ένα κώδικα μετά την υπογραφή που δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα.Τι να κάνω να εξαφανιστεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @zoyzoy Αντίγραφο ασφαλείας πήρες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έκανα αλλά δεν μπορώ να κάνω επαναφορά προτύπου δεν γίνεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @zoyzoy Κάνε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο του back up και άνοιξε το με το notepad (έγγραφο κειμένου). Κάνε ένα κλικ μέσα στο έγγραφο και πάτα control και Α (Ctrl + A) για να μαυρίσει όλος ο κώδικας μέσα στο notepad. Μετά κάνε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) στην επεξεργασία HTML του blog σου εφόσον έχεις σβήσει όλον τον προϋπάρχοντα κώδικα... πατάς αποθήκευση και είσαi Okay. Δυστυχώς αύριο φεύγω για καμιά δεκαριά μέρες και δε θα έχω μαζί μου pc για να σου λύσω τυχόν απορίες αν σου δημιουργηθούνε... λέω να κάνω αποτοξίνωση από την τεχνολογία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top