Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009

Print this post

ΕΝΑ POST ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΤΟΥ WORDPRESS

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων του παρόντος blog αφορούνε την πλατφόρμα του blogspot. Σήμερα θα ασχοληθούμε λιγάκι και με μια άλλη αξιόλογη πλατφόρμα. Το Wordpress.
Κάντε κλικ εδώ για να επισκευτείτε το διαδυκτιακό χώρο Semicolon για να βρείτε διάφορα plugins όπως read more, code markup, top cat, plaintext κ.α.
Αν έχετε blog στο Wordpress σίγουρα χρειάζεστε το Absolute Comments για να κερδίσετε χρόνο στη διαχείριση των σχολίων ως administrator του ιστολογίου σας. Μέσα από το Absolut Comments μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των σχολίων που αφήνουν οι αναγνώστες σας (διαγραφή, edit, επισήμανση ως spam κ.α.)
Για όσους τα trackback links δεν είναι αρεστά το No Self Pings είναι αυτό που χρειάζονται.
Πολλοί bloggers των οποίων τα ιστολόγια φιλοξενούνται στο Wordpress συναντούνε πρόβλημα με την αναζήτηση που έχουν ενσωματωμένη στα ιστολόγια τους και σαν αποτέλεσμα στις αναζητήσεις εμφανίζεται το 404 error. Με το Search Everything αυτό το πρόβλημα λύνεται.
Καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

 1. Να είσαι καλά φίλε μου, το κάνω copy paste να το δω μόλις γυρίσω, φεύγω για 2 βδομαδούλες στο βουνό! :) (χωρίς πλάκα) μόλις γυρίσω θα σου στείλω 2 μαίλ, το ένα αφορά το πρόβλημα που είχα και το έλυσα, ήταν πανεύκολο τελικά, δεν είχε καμμία σχέση με template θα γελάσεις αφάνταστα...
  Να περνάς όσο μπορείς καλύτερα, καλά να πας και εσύ εκεί που θα πας και καλά να περάσεις

  Δες το νέο look, και αν προλαβαίνεις γράψε ένα σχόλιο, την άποψή σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Έκτορας 2 εβδομάδες στο βουνό; Αν μνου τύχαινε αυτό θα έλεγα ότι έπιασα το τζόκερ. Καλά να περνάς και βγάλε μερικές φωτό για να ζηλέψουμε... Θα μπω να το δω το νέο look...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @AATON You 're welcome... Ας ειναι καλά η Google και το ψαχτήρι της...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top