Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

Print this post

F.E.O. ΚΑΙ FREE DOWNLOADS

Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση. Το Feed Each Other (a.k.a. F.E.O.) κατεβάζει τα ρολά στης 31 Μαρτίου. Αυτός ο aggregator δεν είναι τόσο διαδεδομένος στην ελληνική blogόσφαιρα αλλά τα ξενόγλωσσα blogs και ειδικότερα τα αγγλόφωνα τον έχουν στα tops των προτιμήσεων τους. Στο παρακάτω screenshot που με ένα κλικ πάνω του μπορείτε να το μεγενθύνετε θα δείτε τους λόγους που οδηγούνε τον ιδιοκτήτη του σε αυτήν την απόφαση. Αν θέλετε να επισκευτείτε τη σελίδα με τη σύντομη αιτιολογία κάντε κλικ εδώ.

Να περάσουμε σε κάποιες διαδυκτιακές προτάσεις. Θέλετε free downloads σε προγράμματα; Επισκευτείτε το DOWNLOADS.COM. Εκεί θα βρείτε χρήσιμα freeware προγράμματα τόσο για Windows όσο και για Mac.
Δεύτερη πρόταση που έχω να σας κάνω είναι το πολύ καλό Freeware Files. Αξίζει να το επισκευτείτε. Θα βρείτε drivers, utilities, games, προγράμματα κάθε κατηγορίας ακόμα και πιο εξεζητημένα.
Τρίτη πρόταση και εξίσου καλή είναι το Tripod. Εκεί εκτός από το freeware υλικό που θα βρείτε μπορείτε να βρείτε διάφορα tutorials (π.χ. πως μπορείτε αν κατασκευάσετε μια σελίδα με κώδικα HTML ακόμα και αν δε γνωρίζετε το παραμικρό από γλώσσες προγραμματισμού).
Για τους χρήστες των Windows XP και Vista που θέλουν κάποια βασικά προγράμματα στα συστήματα τους προτείνω το 100-Downloads. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας απογοητεύσει.
Άλλες τρεις παρόμοιες ιντερνετικές λύσεις στο οικονομικό μας είναι και οι ακόλουθες: Free Stuff Me, Programy και The Free Site.
Εξερευνείστε τα και θα μείνετε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Δεν πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση ότι τα καλά κοστίζουν κιόλας. ;-)

5 σχόλια:

 1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΡΙΠΤ ΜΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου και καλή εβδομάδα. Για ραδιόφωνο ή για podcast? Αν είναι για το δεύτερο έχω κάνει ανάρτηση πριν ένα μήνα σχεδόν. Για ραδιόφωνο θα το ψάξω και σύντομα θα κάνω σχετικό post.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ραδιοφωνο.καλη βδομαδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. i always appear for golf courses with well-maintained lawn and golf courses with very clean recreational area** Easter jokes

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Hello I absolutely love your article and it has been so admirable hence I am going to save it. I Have to say the Superb research you have done is greatly good friday became

  ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top