Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ LOCUS BLOGUS

Γεια σας φίλες και φίλοι. Σήμερα το Locus Blogus έχει γεννέθλια και κλείνει τα δύο του χρόνια. Πιστεύω ότι η θεματολογία του είναι αρκετά χρήσιμη. Ένα μειονέκτημα ίσως είναι ότι οι αναρτήσεις του δεν είναι τόσο συχνές αλλά το καλό είναι ότι η θεματολογία του είναι πάντα επίκαιρη, οπότε μπορούμε να το δούμε ως ένα μικρό online εγχειρίδιο βοηθείας. Συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά με τον ίδιο ζήλο και επιμονή στη δωρεάν διάδοση της γνώσης.
Βέβαια η δύναμη του Locus Blogus προέρχεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από τους ίδιους του αναγνώστες που το αγκάλιασαν. Να ζητήσω συγνώμη σε όσους ζήτησαν τη βοήθεια μου και άργησα να την προσφέρω. Ελπίζω στην κατανόηση σας διότι είμαι μόνο ένας πίσω από αυτό το ιστολόγιο, και προσωπικές υποθέσεις καθώς και η ενασχόληση με το ΘΕΜΑ και το hackaday 's web radio (σχετικά μ' αυτό ετοιμαστείτε για κάτι καινούριο) δεν αφήνουν και πολύ χρόνο. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) που ζήτησαν μια απάντηση αλλά δεν την έλαβαν ποτέ εκ μέρους μου. Πιστέψτε με αυτό δεν έγινε σκόπιμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ζητούσα να μου υπενθυμίσετε τις απορίες σας και πάλι.
Σαφώς γεννέθλια χωρίς κέρασμα δεν γίνεται. Σήμερα δε θα σας ζαλίσω με κάποιο tutorial. Θα σας προτείνω δύο σελίδες για να βρίσκεται cracks για οποιοδήποτε πρόγραμμα θελήσετε. Ζούμε σε μια χώρα όπου η οικονομική της κατάσταση είναι χάλια και βοήθεια στους περισσότερους πολίτες που είναι και τα θύματα δεν υπάρχει, οπότε η πλάγια οδός είναι μονόδρομος σε τέτοιες περιπτώσεις έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε ακόμα και ένα ευρώ.
Για να πλοηγηθείτε στις δύο σελίδες με τα cracks κάντε κλικ εδώ και εδώ. Οι σελίδες δεν είναι μολυσμένες με ιούς, απλά η δεύτερη κάθε φορά που θα κάνετε κλικ σε ένα crack θα πετάγεται ένα παράθυρο σα διαφήμιση. Απλά αν δε σας ενδιαφέρει κλείστε το και συνεχίστε τη δουλειά σας. Υπάρχει και άλλη μία προσφορά από το Locus Blogus. Όσοι θέλουν μπορούνε να έχουν (εννοείται δωρεάν) logo για τα ιστολόγια τους. Στείλτε μέσω email (υπάρχει στη δεξιά στήλη του παρόντος ιστολογίου) τη διεύθυνση του blog σας καθώς και όποιες προτιμήσεις έχετε. Σίγουρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά θα φανεί χρήσιμο για τους καινούριους bloggers που δεν ξέρουν πολλά πράγματα ακόμη.
Αυτά για σήμερα. Χρόνια μας πολλά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

back to top