Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΚΡΥΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ 3D ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σήμερα θα σας δείξω ένα μυστικό των windows και πως μπορούμε να έχουμε μια 3D (τρισδιάστατη) επιφάνεια εργασίας όπως τα Vista (αυτό απευθύνεται σε χρήστες που δεν έχουν Vista).
Το ξέρετε ότι τα windows έχουνε κρυμμένη μουσική; Τι εννοώ; Πάτε έναρξη (start), εκτέλεση (run) και μέσα στο πλαίσιο αναζήτησης κάντε αντιγραφή - επικόλληση (copy - paste) την παρακάτω διαδρομή:

c:/windows/system32/oobe/images/title.wma

Πατήστε enter και θα δείτε... ή μάλλον θα ακούσετε.
Σίγουρα πολλοί που έχουν windows XP στο pc τους ζηλεύουν την τρισδιάστατη επιφάνεια εργασίας των Vista. Υπάρχει τρόπος (και μάλιστα ανέξοδος) να κάνετε και εσείς που έχετε windows XP την επιφάνεια εργασίας σας τρισδιάστατη. Πάτε στη μπάρα διευθύνσεων του browser και μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://davc73.free.fr/madotate. Θα βρεθείτε μπροστά από το παρακάτω screenshot:
Όπως βλέπετε υπάρχει ένα αρχείο .zip. Κάνετε κλικ και το εγκαθιστάτε όπως κάθε άλλο πρόγραμμα. Όταν τελειώσετε το αποτέλεσμα θα είναι σαν το παρακάτω screenshot:

Με το ποντίκι μπορείτε να σείρετε τα παράθυρα, να τα πλαγιάσετε, να τα μικρύνετε ή να τα μεγαλώσετε. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Καλή επιτυχία!!!
back to top